Wie is BrandXL?

Waarom BrandXL

BrandXL is een full service reclamebureau met liefde voor het creëren van karaktervolle merken. Met onze jarenlange ervaring in het vak leveren wij iedere gewenste reclame-uiting. Als het gaat om de ontwikkeling van een identiteit, website, promotiefilmpje of professionele shoot, wij staan klaar voor elke uitdaging.

Missie

Onze missie is om een groep enthousiaste mensen bij elkaar te krijgen die dezelfde passie voor het ontwikkelen van krachtige merken deelt. Met ieder zijn eigen identiteit en specialiteit wordt elk project op een eigentijdse en unieke wijze aangepakt.

Een project begint met een uitgebreide brainstormsessie, waarbij de wensen en ideëen van klanten worden uitgewerkt. Bij de vormgeving speelt het creëren van "een goed gevoel" een belangrijke rol. Dit resulteert uiteindelijk in een krachtig merk die bedrijven op de kaart zetten. Meer informatie over onze werkwijze is te vinden onder "Hoe werken we".

Visie

In de toekomst zal BrandXL zich richten op het vormgeven en ondersteunen van alle online en offline marketing binnen een bedrijf. Een krachtig merk moet niet alleen neergezet worden, het moet ook toe leiden tot een constant verbeterend resultaat. Met behulp van creatieve promotie uitingen en strategieën wordt dit resultaat gerealiseerd.

Vormgeving en realisatie van marketing strategieën spelen een cruciale rol in het succes van een bedrijf. BrandXL heeft de ambitie om deze rol te vervullen en hiermee hun passie en creativiteit voor jouw bedrijf in te zetten.

 

© Brandxl.nl 2017