Werkwijze

Een gestructureerd overzicht

Structuur staat bij BrandXL voorop. Wij streven naar een zo gestructureerd mogelijke werkwijze om misverstanden tegen te gaan. Om het proces en de communicatie daarbij in goede banen te leiden gebruiken we een standaard werkwijze.

Stappenplan

Bij het ontwikkelen van een huisstijl, website of een concept is het belangrijk dat het proces goed verloopt. Om dit in goede banen te leiden gebruiken wij een standaard werkwijze, die hieronder in een overzichtelijk stappenplan is weergegeven.

Bij de kennismaking staat de ontmoeting centraal. Wij willen uw bedrijf leren kennen en goed doorgronden in waar wij als BrandXL uw bedrijf kunnen ondersteunen. Bij deze eerste afspraak adviseren we om materiaal mee te nemen waarmee we een indruk krijgen van uw wensen en ideeën. Hiermee zijn wij beter in staat dit te vertalen naar een toepasselijke strategie voor uw bedrijf.
Na de eerste afspraak zullen er binnen BrandXL brainstormsessies gehouden worden om de ideeën en plannen voor uw bedrijf om te zetten naar strategieën. Ter onderbouwing van de strategie zullen vaak schetsen gemaakt worden ter illustratie van ons plan.
Na goedkeuring van de strategie zullen de indelingen gemaakt worden en de taken verdeeld. Wij zorgen voor een overzichtelijke aanpak die het proces zo goed mogelijk laat verlopen. De planning voor uw project is een belangrijk onderdeel en de naleving hiervan wordt door de teamleden serieus genomen.

© Brandxl.nl 2017